Prihlaška do guildy
+6
Bagr
Mourning
Fernetcitrus
Taurina
gusto
peco
10 posters
Strana 1 z 1
Prihlaška do guildy
Herni nick:Renky
Clas:warior
Talenty:fury,arms
Rasa:orc
Profesia:BS
Alt:Renkwist 80 Druid
Rok narodenia:1980
Zameranie:PvE,PvP
Equip:T10,T10,5,gear score 5,8
Predošle guildy a dôvod odchodu:Awakened Souls a podobne duildy ktore vypisuju jak chodia ICC 10,25 a pravda je taka že s odretymi ušami daju 1 bossa aj to na 10ne.....nemam už zaujem sa v takychto guildach nadalej zdržovat.....
Prečo do Proximy Centauri a čo očakavam:lebo mi pripada ako good guilda,schopna riadnych raidou,nie wipe wipe bay bay:)............očakavam komunikativnost,zdravy rozum.......S pozdravom Renky
Clas:warior
Talenty:fury,arms
Rasa:orc
Profesia:BS
Alt:Renkwist 80 Druid
Rok narodenia:1980
Zameranie:PvE,PvP
Equip:T10,T10,5,gear score 5,8
Predošle guildy a dôvod odchodu:Awakened Souls a podobne duildy ktore vypisuju jak chodia ICC 10,25 a pravda je taka že s odretymi ušami daju 1 bossa aj to na 10ne.....nemam už zaujem sa v takychto guildach nadalej zdržovat.....
Prečo do Proximy Centauri a čo očakavam:lebo mi pripada ako good guilda,schopna riadnych raidou,nie wipe wipe bay bay:)............očakavam komunikativnost,zdravy rozum.......S pozdravom Renky
peco- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Prihlaška do guildy
Equip slusny warou ja docela malo .. uvidime dps .. naky ten 10 man snim st alebo tak ... Za mNA ANo ... neni co riesit..
gusto- Poèet pøíspìvkù : 7
No warů až tak málo není. Je jich poslední dobou tak akorát, ale můžu se na ten equip ještě podívat ve hře. Dyžtak mi napiš tam na char Taurina, Tauri nebo Anxunamon.
Taurina- Poèet pøíspìvkù : 13
Renkyho si pamatuju z Loosers jeste pred nejakou dobou to uz je nejaky patek tak 3 mesice, byl v Te guilde za Feral/Resto Renqwist , byl neochotny jit nejaky 5man aby mne pomohl s EQ jakozto greenem, i kdyz jsem mu psal ten mesic v guilde kazdy den tak mi tanknul a nebo healnul 1 5man ja jsem PROTI.
Fernetcitrus- Poèet pøíspìvkù : 8
byl jsem s ním ToC 25 a nebyl s ním problém, equip má na progress slušný
Mourning- Poèet pøíspìvkù : 12
1) equip moc pěknej
2) nevím, kolik vytočí, ale to by se snadno otestovalo
3) fury warriorů je jak nasraných, takže jsem spíš PROTI, ale nechám to navedení, přece jen tady nemám tas takový slovo.
2) nevím, kolik vytočí, ale to by se snadno otestovalo
3) fury warriorů je jak nasraných, takže jsem spíš PROTI, ale nechám to navedení, přece jen tady nemám tas takový slovo.
Bagr- Poèet pøíspìvkù : 1
Objevil se tu názor, že si vyninjoval DBW na world raidu. U nás v guildě je ninjování zakázaný pod trestem kicku z guildy. Takže přemejšlím, jestli vůbec má cenu invovat takovýho člověka... jinak equip samozřejmě skvělej, ale war u nás neni zrovna nedostatková class. Bylo tu i pár názorů že jedeš jen na sebe, záleží ti jen na equipu a guilda jako taková tě moc nezajímá. Za mě zatím proti, lidi se špatnou minulostí na mě nepůsobí moc dobrým dojmem, ale ještě počkám na víc názorů...
Taurina- Poèet pøíspìvkù : 13
Fury stačí do raidu jeden a my jich máme víc než 10... Taky sem byl kdysi členem Loosers a svou minulost jen tak nesmázneš. Takže sem PROTI
Hrochy- Poèet pøíspìvkù : 5
jestli měl equip v době kdy byl fernet green tak nemá cenu o tom diskutovat...nezájem o to se zlepšit
Mourning- Poèet pøíspìvkù : 12
Jestli se nepletu tak Renky uz v guilde byl a leavnul. => PROTI
Ultrasian- Poèet pøíspìvkù : 1
Staci si precist nazory ostatních a hned je jasny ze ocividne neni neco v poradku..... clvoeka s takovouhle povesti a dohadama v guildě snad ani nema cenu mit. Proti
Naity- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: Žiadost o prijate do guildy
Byl jsem s ním v 5-menu za alta, 1. wipe a začal se chovat arogantně, nadával tankovi atd. + na svůj gear točil velmi málo. Zásadně PROTI
Collektor- Poèet pøíspìvkù : 1
Similar topics
» Přihlaška do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do vaší guildy
» Prihlaska do guildy [Gamekinglal]
» Přihláška do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do vaší guildy
» Prihlaska do guildy [Gamekinglal]
Strana 1 z 1