Přihláška do vaší guildy
5 posters
Strana 1 z 1
Přihláška do vaší guildy
Zdravím všechny z Proximy!
Jméno: Mirek
Narozen: 1985
Herní nick: Anhell
Rasa: Tauren
Class: Shaman 80
Talenty: main PvE resto, off Pve ele (na cementa mám nasbíraný eq, ale neumím moc za něj)
Profese: Leatherworking / skinning
Alt: 73 hunter
Zaměření: jenom PvE
Equip:
resto - 5,6k GS T10 3/5 (EoF farmím jak pmůžu)
ele - 5,3k GS poskládanej z eq ICC a setu za EoT)
Proč k vám:
Byl sem v guildě Gamblers která se rozpadla a hodně lidí od nás odešlo do vaší guldy. Po rozpadu Gamblers sem přešel do Awakened Souls. Chtěl bych rozšířit vaše řady z důvodu osobního sebezlepšování. Guilda ve které teď jsem opravdu má na to, že dá v ICC max 3-4 bosse a to skoro u každého Wipne. Už sem psal ve hře i vašemu náboráři, měl na mě menší výhrady kvůli eq, tak snad sem to zlepšil.
Věřím v kladnou odpověď a proto naschledanou ve vaší Guildě!
S pozdravem Mirek (Anhell)
Jméno: Mirek
Narozen: 1985
Herní nick: Anhell
Rasa: Tauren
Class: Shaman 80
Talenty: main PvE resto, off Pve ele (na cementa mám nasbíraný eq, ale neumím moc za něj)
Profese: Leatherworking / skinning
Alt: 73 hunter
Zaměření: jenom PvE
Equip:
resto - 5,6k GS T10 3/5 (EoF farmím jak pmůžu)
ele - 5,3k GS poskládanej z eq ICC a setu za EoT)
Proč k vám:
Byl sem v guildě Gamblers která se rozpadla a hodně lidí od nás odešlo do vaší guldy. Po rozpadu Gamblers sem přešel do Awakened Souls. Chtěl bych rozšířit vaše řady z důvodu osobního sebezlepšování. Guilda ve které teď jsem opravdu má na to, že dá v ICC max 3-4 bosse a to skoro u každého Wipne. Už sem psal ve hře i vašemu náboráři, měl na mě menší výhrady kvůli eq, tak snad sem to zlepšil.
Věřím v kladnou odpověď a proto naschledanou ve vaší Guildě!
S pozdravem Mirek (Anhell)
Anhell- Anonymní
Re: Přihláška do vaší guildy
byl sem s ním nějaký pug(asi ToC25) a byl skoro stále první v healingu. Nic nefailnul. Na druhou stranu resto shamanů máme, že bysme jich mohli rozdávat(což ale zas řikáme stále, rosteme, ale resto shamani zůstávají stále na stejných počtech)
Mourning- Poèet pøíspìvkù : 12
Mam taky pocit ze knam sa hlasia len reosto shamany. .. je ich uz dost ... pokial nema nak dobre spraveni Ele tak zamna PROTI ...
gusto- Poèet pøíspìvkù : 7
Re:Přihláška
Předělal sem se na off cementa, je tam teda 5,2k GS, ale byl sem s jední z vašich Dkček dnes HoR a psal sem mu. Odpověděl mi, že aktivních cementů moc nemáte. Stáhnul sem si ShockandAwe a zkouším s ním hrát. Na resťáka mě chybí už asi jenom 30EoF, takže potom budu skládat novej eq buď na ele, nebo cementa, po domluvě s vámi. vím, že hafl shamanů skládá 50% resto 35% ele a zbylích 5% cementa. Moc lidí za něho nehraje v pve.
Anhell- Anonymní
Enha shamanů vstkutku moc není, ale meeleček je dost. Myslím, že je to na tobě. Jestli ele nebo enha. Ale co potřebujem nejvíc je spell dmg. I přesto, že ele shamanů je ted hodně nových, nevěřím že všichni tu zůstanou. Většina z nich ma rank test, takže není jistý jak to s nima dopadne. Shamani se do ICC hodí, ráda mám na BQ do každý groupy jednoho shamana ....
Taurina- Poèet pøíspìvkù : 13
RE: Přihláška
Tak sem přešel z5 na ele :-D. Na spell mám pár věcí za EoT a zbytek co sem narolloval v ICC nebo v ToCku. Toho cementa sem zkoušel, neříkám ,že by za něho nešlo hrát, ale sem pořád nějak bez many :-( a to není pro shamana dobře. Ele je už vyzkoušenej.
Teď záleží na vás jak se rozhodnete. EQ a ještě možná nějaký zkušenosti na ele budu sbírat buď ve vaší guildě, nebo jinde. Teď to záleží pouze na vašem rozhodnutí.
S pozdravem Anhell
Teď záleží na vás jak se rozhodnete. EQ a ještě možná nějaký zkušenosti na ele budu sbírat buď ve vaší guildě, nebo jinde. Teď to záleží pouze na vašem rozhodnutí.
S pozdravem Anhell
Anhell- Anonymní
RE: Přihláška
Nevim resto shamanu je sice hodne , ale jsem pro to aby dostal sanci PRO
Fernetcitrus- Poèet pøíspìvkù : 8
Pěknej přístup vypada i ochotně když kvůly nam takle mění equipy a talenty za elemental šamana sem pro
Naity- Poèet pøíspìvkù : 11
Similar topics
» Prihlaška do guildy
» Přihlaška do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do guildy
» Prihlaska do guildy [Gamekinglal]
» Přihlaška do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do guildy
» Prihlaska do guildy [Gamekinglal]
Strana 1 z 1