WoW - Proxima Centauri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přihláška do vaší guildy

5 posters

Goto down

Přihláška do vaší guildy Empty Přihláška do vaší guildy

Příspěvek  Anhell Thu Aug 04, 2011 7:04 am

Zdravím všechny z Proximy!

Jméno: Mirek
Narozen: 1985

Herní nick: Anhell
Rasa: Tauren
Class: Shaman 80
Talenty: main PvE resto, off Pve ele (na cementa mám nasbíraný eq, ale neumím moc za něj)
Profese: Leatherworking / skinning
Alt: 73 hunter
Zaměření: jenom PvE

Equip:
resto - 5,6k GS T10 3/5 (EoF farmím jak pmůžu)
ele - 5,3k GS poskládanej z eq ICC a setu za EoT)

Proč k vám:
Byl sem v guildě Gamblers která se rozpadla a hodně lidí od nás odešlo do vaší guldy. Po rozpadu Gamblers sem přešel do Awakened Souls. Chtěl bych rozšířit vaše řady z důvodu osobního sebezlepšování. Guilda ve které teď jsem opravdu má na to, že dá v ICC max 3-4 bosse a to skoro u každého Wipne. Už sem psal ve hře i vašemu náboráři, měl na mě menší výhrady kvůli eq, tak snad sem to zlepšil.

Věřím v kladnou odpověď a proto naschledanou ve vaší Guildě!

S pozdravem Mirek (Anhell)

Anhell
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Přihláška do vaší guildy Empty Re: Přihláška do vaší guildy

Příspěvek  Mourning Thu Aug 04, 2011 8:01 am

byl sem s ním nějaký pug(asi ToC25) a byl skoro stále první v healingu. Nic nefailnul. Na druhou stranu resto shamanů máme, že bysme jich mohli rozdávat(což ale zas řikáme stále, rosteme, ale resto shamani zůstávají stále na stejných počtech)

Mourning

Poèet pøíspìvkù : 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  gusto Thu Aug 04, 2011 11:07 am

Mam taky pocit ze knam sa hlasia len reosto shamany. .. je ich uz dost ... pokial nema nak dobre spraveni Ele tak zamna PROTI ...

gusto

Poèet pøíspìvkù : 7

Návrat nahoru Goto down

Přihláška do vaší guildy Empty Re:Přihláška

Příspěvek  Anhell Thu Aug 04, 2011 12:06 pm

Předělal sem se na off cementa, je tam teda 5,2k GS, ale byl sem s jední z vašich Dkček dnes HoR a psal sem mu. Odpověděl mi, že aktivních cementů moc nemáte. Stáhnul sem si ShockandAwe a zkouším s ním hrát. Na resťáka mě chybí už asi jenom 30EoF, takže potom budu skládat novej eq buď na ele, nebo cementa, po domluvě s vámi. vím, že hafl shamanů skládá 50% resto 35% ele a zbylích 5% cementa. Moc lidí za něho nehraje v pve.

Anhell
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Taurina Thu Aug 04, 2011 12:52 pm

Enha shamanů vstkutku moc není, ale meeleček je dost. Myslím, že je to na tobě. Jestli ele nebo enha. Ale co potřebujem nejvíc je spell dmg. I přesto, že ele shamanů je ted hodně nových, nevěřím že všichni tu zůstanou. Většina z nich ma rank test, takže není jistý jak to s nima dopadne. Shamani se do ICC hodí, ráda mám na BQ do každý groupy jednoho shamana ....
Taurina
Taurina

Poèet pøíspìvkù : 13

Návrat nahoru Goto down

Přihláška do vaší guildy Empty RE: Přihláška

Příspěvek  Anhell Fri Aug 05, 2011 10:20 am

Tak sem přešel z5 na ele :-D. Na spell mám pár věcí za EoT a zbytek co sem narolloval v ICC nebo v ToCku. Toho cementa sem zkoušel, neříkám ,že by za něho nešlo hrát, ale sem pořád nějak bez many :-( a to není pro shamana dobře. Ele je už vyzkoušenej.

Teď záleží na vás jak se rozhodnete. EQ a ještě možná nějaký zkušenosti na ele budu sbírat buď ve vaší guildě, nebo jinde. Teď to záleží pouze na vašem rozhodnutí.

S pozdravem Anhell

Anhell
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Přihláška do vaší guildy Empty RE: Přihláška

Příspěvek  Fernetcitrus Fri Aug 05, 2011 12:41 pm

Nevim resto shamanu je sice hodne , ale jsem pro to aby dostal sanci PRO

Fernetcitrus

Poèet pøíspìvkù : 8

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Naity Sat Aug 06, 2011 6:11 pm

Pěknej přístup vypada i ochotně když kvůly nam takle mění equipy a talenty Smile za elemental šamana sem pro Smile
Naity
Naity

Poèet pøíspìvkù : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: