Přihláška - Yrden
+4
Taurina
Pstrosz
Masimo
Yrden
8 posters
Strana 1 z 1
Přihláška - Yrden
Předmět : Yrden - Undead Warlock - 80
Nick : Yrden
Class : Warlock
Talenty : Desto|Demo / Affli
Rasa : Undead
Profese : Enchanter
Alti : Avanghard 63 druid
Rok narození : 1994
Zaměření : PvE
Screen : http://nemesisup.cz/files/public/wow-6096.jpg Head fingery a další ještě došpelím prosím o trošku času
Předešlé guildy a důvod odchodu : od 50 levelu jsem žádnou neměl
Proč chcete do Proxima Centauri a co od toho očekáváte : Do Proxima Centauri chci jít protože vím že už davají ICC 25 a né jenom FoS,PoS a HoR co očekávám o Proximy ? Dobrou komunikaci s hráči, pomáhání s ruznými věcmi (ať už s Eq, Q a dalšímy ruznými věcmi)
Nick : Yrden
Class : Warlock
Talenty : Desto|Demo / Affli
Rasa : Undead
Profese : Enchanter
Alti : Avanghard 63 druid
Rok narození : 1994
Zaměření : PvE
Screen : http://nemesisup.cz/files/public/wow-6096.jpg Head fingery a další ještě došpelím prosím o trošku času
Předešlé guildy a důvod odchodu : od 50 levelu jsem žádnou neměl
Proč chcete do Proxima Centauri a co od toho očekáváte : Do Proxima Centauri chci jít protože vím že už davají ICC 25 a né jenom FoS,PoS a HoR co očekávám o Proximy ? Dobrou komunikaci s hráči, pomáhání s ruznými věcmi (ať už s Eq, Q a dalšímy ruznými věcmi)
Yrden- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Přihláška - Yrden
Hele, ja ti moc nevim.. EQ moc nemas a jelikoz mi uz progressujem 25 HC apod, tak ja jsem PROTI
Masimo- Poèet pøíspìvkù : 1
ten screen je dosti odfláknutej...nejde vidět jestli ty staty jsou unbuff
Pstrosz- Poèet pøíspìvkù : 9
Warlocky jsme potřebovali, ale ted už jich je hodně nových. S lepším equipem by se dalo uvažovat, ale 4,7k a k tomu bez full PVE, taky jsem proti... můžeš to zkusit později znovu, až dosbíráš equip aspon na 5,5k ve full PVE
Taurina- Poèet pøíspìvkù : 13
Mělo by se zařadit do podmínky minimálne 5,5k GS v PvE eq a třeba dps na single target. Screen by měl být neoříznutý ať je vidět UI hráče. Určitě by bylo lepší, kdyby si přecházel se základním eq. Není nikde napsáno, že Tě tu budem tahat po dungách , aby jsi si vylepšil GS. Cya
Nik3m- Poèet pøíspìvkù : 3
potkal jsem ho v nějakém dungu s altem a říkám
NE! (teda vlastně píšu)
NE! (teda vlastně píšu)
Mourning- Poèet pøíspìvkù : 12
Určitě NE. Screen je oříznutý, proč? EQ nic převratného (s tím by si v ICC 25 moc nepomohl). Zajímalo by mě co si představuješ pod pojmem pomáhání s různými věcmi.
Hrochy- Poèet pøíspìvkù : 5
za mě PROTI. equip nedostačující. Myslím si že je už dost proti > Mužeme locknout
Similar topics
» Přihláška do vaší guildy
» RE: Přihláška
» Přihláška do guildy
» Prihlaska do guidy
» Prihlaska do guidy
» RE: Přihláška
» Přihláška do guildy
» Prihlaska do guidy
» Prihlaska do guidy
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: